Search

Årets unge talent

Av Amalie Fjelde Larsen


Michael Granquist fra CargoNet er vinner av prisen årets unge talent. En initiativrik og verdsatt kollega som hele tiden ønsker og identifisere forbedringer og danne grunnlag for videre utvikling.


Foto: Trym Bergan Solli

Årets vinner jobber hos CargoNet som produktsjef med utdanning innenfor Aviation Management logistics på Lindköpings Universitet. Han startet i CargoNet januar 2018 i stillingen som logistikk koordinator. Granquist beskrives som et ja-menneske i nominasjonen. Han brenner for transport- og logistikkfaget og er en sterk ambassadør for kundens behov. Han bretter opp ermene og får ting gjort.


Det er den syvende gangen prisen deles ut. Bakgrunnen er å fremme ansatte i medlemsbedrifter som på forbilledlig vis har bidratt til et løft i den respektive bedriften. Dette gjennom initiativ, gjennomføring og aktiv rolle.


Fra juryen blir han omtalt som en som virkelig brenner for logistikkbransjen, og er ute etter å søke nye utfordringer og ambisjoner om videre-utvikling.


“Tross sin unge alder utviser han modenhet i arbeidsmetodikk der han både jobber selvstendig, men også inkluderende overfor sine kolleger. Han byr på seg selv og deler sin kunnskap med andre.”


-Takk til transport og logistikk bransjen her i Norge som stadig setter høyere krav til bedre kvalitet, bedre fremkommelighet og et bedre produkt

Sier en ydmyk Michael idet han mottar prisen.


I tillegg til heder og ære får vinneren 10.000 kr og muligheten til å kunne nomineres som den norske representanten til The Young International Freight Forwarder of the Year Award

460 views0 comments

Recent Posts

See All