Search

Bestill stand til utstillingen 2020 allerede nå

Ambisjonene er høye når Transport & Logistikk 2020 den 19. og 20. oktobersetter i gang høstens vakreste eventyr i kongresshallen " The Qube" hos til Clarion Hotel & Congress Oslo Airport.


Dette høres ut som en velbrukt klisjé, men dette skal bli den mest kompakte og beste konferansen vi har gjennomført. Flere ulike typer sesjoner, flere internasjonale aktører og flere utstillere har kommet til. Fra tre utstillere i 2005 til over 100 utstillere i 2020 har vi også hatt en enorm utvikling på konferanseutstillingen.  Utstillingen har blitt en møteplass for næringen.


Konferansen har lagt ned et hardt arbeid for å skape gode møteplasser for vareeier og transporttilbyder. Noe av suksessen for Transport & Logistikk er at utstillere og konferansedeltagere kommer tett inn på hverandre ved at konferanselokalene og lunsjen har vært lagt til utstillingslokalene.


Kontakter dannes ofte i uformelle sammenkomster, og konferanser som dette er stedet hvor du har mulighet til å pleie gamle og treffe nye. At både statsråden og transportkomiteen melder seg på et år i forveien, viser at konferansen er en riktig arena for kunnskapsutvikling og faglig oppdatering. Med Nasjonal transportplan som bakteppe, er jeg overbevist om at dette blir en arena for mange gode faglige innspill.


Vi har fått gode tilbakemeldinger fra utstillerne – i tilfredshetsundersøkelsen etter konferansene de siste årene var det hele 84 prosent som var svært godt fornøyd med tilretteleggingen.


Om du bestiller stand nå vil du kunne få de beste plasseringene, men du bør ikke vente, vi har allerede mottatt bestillinger for både konferansen i 2020 og 2021, forteller prosjektleder Jo Eirik Frøise i Norsk Industri.


Les mer om utstillingsplasser her

0 views

/ Nedtelling til konferansen

/ Transport og logistikk 2020

arrangeres av: