Search

Digitaliseringsministeren kommer til konferansen 20. okt.

En god infrastruktur for digitale plattformer er viktig for at transporten og logistikken i Norge skal fungere både i kriser og i hverdagen ellers. Transport & Logistikk er glad for at distrikts- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland legger turen til konferansen den 20. oktober for å holde et innlegg om hvordan regjeringen ser på fremtiden.


Fotograf Martin B. AnderssonBLD

Koronakrisen har digitalisert Norge i rekordfart. Godt fungerende mobil- og bredbåndsnett og en digital moden befolkning gjør at det fungerer bra med hjemmekontor og at mye av den sosiale kontakten kan foregå på nett.

- Den krevende situasjonen vi er i viser hvor verdifullt det er å ha gode digitale løsninger og et godt fungerende mobil- og bredbåndsnett for raskt å kunne løse nye utfordringer. Med god innsats fra bransjen og god dialog mellom bransjen og myndighetene, har nettene taklet den økte belastningen godt. Tett samarbeid gir gode resultater, sier Helleland.

Linda C. Hofstad Helleland er stortingsrepresentant for Høyre og har siden 2001 har representert Trøndelag på Stortinget. Fra 2020 er hun distrikts- og digitaliseringsminister i Erna Solbergs regjering. Hun var kulturminister i den samme regjeringen fra 2015 til 2018 og barne- og likestillingsminister fra 2018 til 2019.

Hun er fra 2017 visepresident i World Anti-Doping Agency. I november 2019 lanserte hun boken Ren idrett, skittent spill der hun tok et oppgjør med toppene i internasjonal idrett, og da spesielt med WADA - organisasjonen hun selv har vært visepresident i.

Statsråden har studier i medievitenskap, statsvitenskap og sosiologi fra NTNU 1998–2000, statsvitenskap fra Høgskolen i Molde fra 2005 og diverse kurs fra BI

0 views

/ Nedtelling til konferansen

/ Transport og logistikk 2020

arrangeres av: