Search

Nyhet: Fremdeles ledige utstillingsplasser

Transport & Logistikk har fremdeles noen ledige standplasser. Selv om konferansen i 2020 har blitt redusert i omfang har vi som arrangører forsøkt å legge til rette for en god utstilling. Pauser og lunsj er blitt fordelt ut over hele dagen så vi håper og tror på at dere som utstillere får godt besøk på standen, forteller prosjektleder Jo Eirik Frøise.

- Vi startet i det små med utstillingen i 2004 da vi kun hadde en rollups fra hver av de store samlasterene (Linjegods nå Schenker, Tollpost Globe nå PostNord og fra Posten Norge) til at vi i 2019 fylte Norges Varemessa, fortsetter Frøise.


Konferansen har lagt ned et hardt arbeid for å skape gode møteplasser for vareeiere og transporttilbydere. Noe av suksessen for transport & Logistikk er at utstillere og konferansedeltagere kommer tett inn på hverandre ved at konferanselokalene og lunsjen har vært lagt til utstillingslokalene. Dette vil selvsagt også skje i år.

Vi har fremdeles 7-8 standplasser igjen på årets utstilling, men ønsker du å få en av de beste plasseringene bør du ikke vente for lenge. Det er hyggelig at vi allerede har mottatt bestillinger for både 2021 og 2022 – det viser at våre trofaste utstillere også ser forbi året som på mange måter blitt preget av den verdensomspennende koronapandemien. Avslutter en optimistisk prosjektleder.

Vil du booke stand kan du gjøre det her eller du kan slå på tråden til Jo Eirik Frøise på mobil +47 92 60 85 37.

0 views

/ Nedtelling til konferansen

/ Transport og logistikk 2020

arrangeres av: