Search

Nyhet: Fremdeles ledige utstillingsplasser

Transport & Logistikk 2021 har fremdeles noen ledige standplasser. Det er hyggelig at vi har mottatt menge nye påmeldinger til årets konferanse . Pauser og lunsj er blitt fordelt ut over hele dagen så vi håper og tror på at dere som utstillere får godt besøk på standen, forteller prosjektleder Jo Eirik Frøise.


-Vi startet i det små med utstillingen i 2004 da vi kun hadde en rollups fra hver av de store samlasterene (Linjegods nå Schenker, Tollpost Globe nå PostNord og fra Posten Norge) til at vi i 2019 fylte Norges Varemessa, fortsetter Frøise.

Foto: Norsk Industri
Foto: Norsk Industri

Konferansen har lagt ned et hardt arbeid for å skape gode møteplasser for vareeiere og transporttilbydere. Noe av suksessen forTransport & Logistikk er at utstillere og konferansedeltagere kommer tett inn på hverandre ved at konferanselokalene og lunsjen har vært lagt til utstillingslokalene. Dette vil selvsagt også skje i år.


Vi har fremdeles 7-8 standplasser igjen på årets utstilling, men ønsker du å få en av de beste plasseringene bør du ikke vente for lenge. Det er hyggelig at vi allerede har mottatt bestillinger for både 2021 og 2022 – det viser at våre trofaste utstillere også ser forbi året som på mange måter blitt preget av den verdensomspennende koronapandemien. Avslutter en optimistisk prosjektleder.


Vil du booke stand kan du gjøre det her eller du kan slå på tråden til Jo Eirik Frøise på mobil 92 60 85 37.
92 views0 comments

Recent Posts

See All