Search

Nyhet: Transport & Logistikk 2020 både fysisk og digital

Den 19. og 20. oktober er vi klar for Transport & Logistikk 2020. Årets konferanse blir likevel ulik alle de foregående 62 årene. Vi legger opp til en både fysisk og digital deltagelse, forteller Jo Eirik Frøise, prosjektleder for Transport & Logistikk 2020

Grunnet koronasituasjonen kan det kun samles et begrenset antall personer på kongresshotellet The Qube på Gardermoen. Ved å gjøre deler av konferansen digital åpner vi opp for at enda flere kan delta på en måte som vi blitt vant med de siste uker og måneder.

-Konferansen vil bli både annerledes og nedskalert i forhold til det du er vant med. Vi vil tilrettelegge hele konferansen ut fra myndighetenes smitte faglige råd, samtidig benytter vi anledningen til å fornye oss med et nytt digitalt spor, sier administrerende direktør Are Kjensli i NHO Logistikk og Transport.

Foto: Magnus Knutsen Bjorke

-Noen ting forblir likevel de samme – først og fremst kvaliteten på det faglige innholdet som tidligere transportdeltagere har blitt vant til. Vi har allerede booket fantastiske forelesere som er de fremste i sine felt. Disse vil bidra med sine erfaringer på det fagområdet du jobber med til daglig. Endelig program kommer i løpet av noen sommeruker, forteller Frøise.

Dette blir en annerledes konferanse, og en du aldri vil glemme.

Enten om du vil delta fysisk eller digitalt melder du deg på her.

Med begrenset plasser bør du være tidlig ute med å sikre deg plass.

0 views

/ Nedtelling til konferansen

/ Transport og logistikk 2020

arrangeres av: