Search

Nyhet: Vi samles på Gardermoen i oktober

Når det nærmer seg vår og sommer begynner vi å snakke om høstens vakreste eventyr for transport -og logistikkbransjen i Norge, sier prosjektleder Jo Eirik Frøise. Ambisjonene er tydeligvis høye i år også - når Transport & Logistikk 2020 går av stabelen 19. og 20. oktober ønsker vi å samle nærere 500 deltagere.


- Dette høres ut som en velbrukt klisje – men dette skal bli den mest kompakte og beste konferansen vi har gjennomført. Vi har nå fått bekreftet at alle lederne av deltagende organisasjoner stiller opp og vil belyse de utfordringene som transportnæringen står overfor. Vi kan helt klart kalle dette et transport og logistikk toppmøte fra noen av de viktigste aktørene som er med å påvirke rammevilkårene til bransjen, sier Frøise.


På åpningen den 19. oktober får konferansen besøk av NHOs sjefsøkonom Øystein Dørum som også forteller om status på Norge i oktober 2020.


Mange har vært opptatt av smittevern på konferanser i år – som arrangører har vi tatt dette på alvor og lagt opp til en egen standard i tråd med anbefalingene fra Folkehelseinstituttet. ( se egen sak) I tillegg til dette har vi også fått med oss vår egen arbeidsmedisiner og lege Erik Dahl–Hansen som gjennom pandemien har bistått Norsk Industri sine nærmere 3000 bedrifter i bl.a smitteforebygging.

Prosjektleder: Jo Eirik Frøise
Kontakter dannes ofte i uformelle sammenkomster, og konferanser er ofte stedet hvor du har mulighet til å pleie gode kontakter eller skape nye. I år vil vi også ha med tradisjonelt treretters festmiddag og lokal underholdning av høy kvalitet, som gir deg mulighet for sosialt påfyll. God mat, god drikke og spennende underholdning vil kjennetegne konferansen, avslutter en engasjert prosjektleder
0 views

/ Nedtelling til konferansen

/ Transport og logistikk 2020

arrangeres av: