Search

Salget av stands for Transport & Logistikk 2022 er allerede i gangSalget av stands til konferansen i 2022 er allerede startet forteller prosjektleder Jo Eirik Frøise.


Mange utstillere har allerede vært i kontakt med oss for å bestille stands for konferansen i 2022 som går av stabelen den 24. og 25. oktober på vårt vanlige konferanselokale på Gardermoen The Qube.Tilbakemeldingene fra deltagere og utstillere har vært svært positive etter årets konferanse. Jeg tror mange av utstillerne har sett frem til å treffe sine kolleger og kunder igjen.
-Vi startet i det små med utstillingen i 2004 da vi kun hadde en roll-ups fra hver av de store samlasterene (Linjegods nå Schenker, Tollpost Globe nå PostNord og fra Posten Norge) til at vi i 2019 fylte Norges Varemessa, fortsetter Frøise.


Konferansen har lagt ned et hardt arbeid for å skape gode møteplasser for vareeiere og transporttilbydere. Noe av suksessen for Transport & Logistikk er at utstillere og konferansedeltagere kommer tett inn på hverandre ved at konferanselokalene og lunsjen har vært lagt til utstillingslokalene. Dette vil selvsagt også skje i år.

Ønsker du å sikre deg en av de beste standene bør du med andre ord ikke vente for lenge avslutter en fornøyd prosjektleder for konferansen

Vil du booke stand kan du gjøre det ved å klikke her, eller du kan slå på tråden til Jo Eirik Frøise på mobil 92 60 85 37.

228 views0 comments

Recent Posts

See All