top of page
Search

Nyhet: Spennende åpning av årets konferanse!
Når det nærmer seg vår og sommer begynner vi å snakke om høstens vakreste eventyr for transport -og logistikkbransjen i Norge, sier prosjektleder Jo Eirik Frøise. Ambisjonene er tydeligvis høye i år også - når Transport & Logistikk 2022 går av stabelen 24. og 25. oktober ønsker vi å samle nærere 900 deltagere.


- Dette høres ut som en velbrukt klisje – men dette skal bli den mest kompakte og beste konferansen vi har gjennomført. Vi har nå fått bekreftet at alle lederne av deltagende organisasjoner stiller opp og vil belyse de utfordringene som transportnæringen står overfor. Vi kan helt klart kalle dette en transport og logistikk toppmøte fra noen av de viktigste aktørene som er med å påvirke rammevilkårene til bransjen, sier Frøise.

På åpningen den 24. oktober får konferansen besøk av NHOs sjefsøkonom Øystein Dørum , og de administrerende direktørene Are Kjensli i NHO Logistikk og Transport og Stein Lier- Hansen I Norsk Industri sammen med lederne av PostNord, Posten og Schenker.

- Kontakter dannes ofte i uformelle sammenkomster, og konferanser er ofte stedet hvor du har mulighet til å pleie gode kontakter eller skape nye. I år vil vi også ha med tradisjonelt treretters festmiddag og lokal underholdning av høy kvalitet, som gir deg mulighet for sosialt påfyll. God mat, god drikke og spennende underholdning vil kjennetegne konferansen, avslutter en engasjert prosjektleder

439 views0 comments
bottom of page